Prezenční výuka 1. a 2. ročník, distanční výuka 3.-5. ročník

Vážení rodiče,

v pondělí dne 4. ledna 2021 začíná řádná prezenční výuka 1. a 2. tříd.

Výuka bude probíhat podle rozvrhu, je stále zakázána tělesná výchova a zpěv. Hodiny TV i HV budou využívány jiným způsobem, nebo pokud to dovolí počasí, chodily by děti na procházku.

Nošení roušek je povinné po celou dobu pobytu ve všech prostorech školy s výjimkou konzumace jídla a nápojů. Proto je nutné, aby děti měly denně alespoň 2 roušky.

Provoz školní družiny bude běžný dle platných přihlášek.

Výuka 3.-5. ročník:

Z nařízení Vlády ČR a MŠMT bude na začátku roku 2021 škola pro žáky 3. až 5. ročníku uzavřena a vzdělávání žáků bude probíhat distančním způsobem.

Pro 3. ročník nemůže být v provozu ani školní družina.

Povinná distanční výuka bude probíhat zatím v týdnu od 4. do 8. ledna 2021. Děti mají možnost si vyzvednout učební pomůcky, které si ponechaly ve škole po domluvě s třídním učitelem.

V době distanční výuky mají žáci nárok na dotovaný oběd. Nyní mají všichni žáci obědy odhlášeny. V případě, že budete mít zájem o obědy, musíte své dítě ke stravování sami přihlásit do neděle 3. 1. 2021 (nejlépe sms na tel. 730 595 861 – paní Foretová). Výdej obědů bude možný pouze do jídlonosičů. Pokud nastanou nějaké změny, budeme vás o nich neprodleně informovat.

Děkujeme za spolupráci, vedení školy.

Comments are closed